Ballagási előrendelés

Hidegtálak, seültestálak, kiszállítás

Vállaljuk ballagásra hidegtálak, sültestálak elkészítését. 

Rendelj a különleges alkalomra prémium vagy klasszikus sültes táljainkból, hideg táljainkból! 

Kérj árajánlatot vagy akár rendeld meg egyszerűen honlapunkon és mi a kíván időpontban kiszállítjuk. 

Amennyiben helyszínt kerestek ballagási ebédre/vacsorára, úgy éttermünkben 20 főig, teraszunkon 25 főig egyedi ajánlattal várjuk érdeklődéseteket.

Miért válassz minket?

  • Egészséges, minőségi alapanyagokkal dolgozunk, velünk rugalmasan tudsz egyeztetni egyedi igényeidet. A Pietrónál személyre szabott a kínálat. Kérheted kedvenceidet, de kész ételsorainkról is választhatsz
  • Pontosság és tervezhetőség. Csapatunk nagyfokú tapasztalattal rendelkezik rendezvények, állófogadások lebonyolításában.
  • Finom ételekkel és szolgáltatásunk színvonalával elkápráztathatod kollégáidat vagy főnökeidet. Szervezőként büszke lehetsz az esemény lebonyolítására és bezsebelheted az elismerő visszajelzéseket.
  • Előre tudod tervezni a költségeket, a számlázást követően akár utalással is rendezhetitek az összeget, nem ér meglepetés a rendezvény végén előre egyeztetett fix összeggel dolgozunk.
  • Kiemelten foglalkozunk laktóz és gluténmentes ételekkel
  • Személyes kapcsolattartót biztosítunk a rendezvény lebonyolítása során, hogy minden a tervek szerint alakuljon és könnyű legyen a kapcsolattartás

Irodai ebéd

Válogass egyedi, egészséges és látványos fogásokat a céges ebédhez. Minőségi, könnyed, vitamindús ételeinkkel elégedettek lesznek partnereid.

Kávészünet bekészítés

Irodai megbeszélés, tréning vagy workshop? Frissítő kávéval és a legfinomabb falatokkal hozzájárulsz a maximiális elégedettséghez.

Fingerfood catering

Unod már a hagyományos fogadásokat? Van egy ötletünk! Újszerű, egyedi és egészséges fogásokkal kápráztasd el vendégeid. 

Pietro krémek és mártogatósok

 A Pietro házi mártogatósok különböző ízekben, kiszerelésben fincsi és ropogós mártogatni valókkal.

Mentes termékek

Gluténmentes, laktózmentes és vegán vendégekről se feledkezz meg. Mentes ételeinket úgy alakítottuk ki, hogy ízvilágban és látványban se különbözzön a a normál kínálattól.

Szendvicsek

 A Pietro szendvicsek összeállításban fincsi és ropogós alapanyagokat kombináltun, ízletes mártogatni valókkal.

Pietro Tálak

 A Pietro tálak különböző összeállításban elérhetőek válaszd akár a klasszikus vagy magyaros tálunkat nem fogsz csalódni!

Gyerekeknek

A legkissebbekről se feletkezzünk meg, különleges boxainat vagy mini hamburgereinket a kicsik is imádni fogják mindamellet hogy még egészségesek is!

Félékész megoldás

Nagyszámú grillpartit szerzvezel, de nincs elég időd az előkészületkere mégsem szeretnél lemondani a helyben készítés öröméről? Az előkészítést az órákig tartó pácolást, fűszerezést, souvidálsát bízd ránk mi sütésre kész állapotban szervírozzuk, hogy te arathasd le a babérokat a vendégeid előtt!

Desszert

Válogatott, minőségi és egyedi édes falatok, akár teljes körű catering szolgáltatás részeként is.