1988 óta Siófokon

Rólunk

Látogassatok el Siófok szívében, a Víztorony mellett fekvő éttermünkbe, ahol helyben készült, friss, minőségi alapanyagokból ételekkel várunk Titeket! Legyen szó baráti összejövetelről, családi vacsoráról, külföldi ismerősökkel vagy éppen egy kellemes estéről a pároddal, nálunk a legjobb helyen jártok.

Több, mint 34 éve is étteremként működött
3 éve fiatalos lendületet kapott
hosszú évek óta megszokott pizza
szeretjük az újdonságokat

Modern bisztró

A modern bisztró vonalat tükrözi az új kínálat, mely fél évente megújul. Az étlapon egyre inkább helyet kapnak a modern konyha technológia által készült ételkülönlegességek. A fix kínálat mellett pedig időszakosan különleges, tematikus ételsorral kedveskedünk vendégeinknek. 

Klasszikus fogások

Klasszikus ételeink és a bisztró fogások egy része változatlanul elérhető kiszállításra is. Kiszállítási területeink között már szerepel Ságvár, Zamárdi és Balatonvilágos is – a nyári időszak kivételével. Az ételek rendelésére online felület és applikáció  egyaránt rendelkezésre áll. 

Éttermünk hangulatos belső terében és a melegebb hónapokban a teraszon is egyaránt lehetőség van életeink és italaink élvezetére. Gondoltunk a legkisebbekre is: a női mosdóban pelenkázó vehető igénybe, illetve több etetőszékkel, és vidám színezőkkel várjuk a gyermekeket. Vendégeink számára WIFI elérés természetes biztosított, de jobban preferáljuk, ha a közösen töltött időn van a hangsúly egy finom ebéd vagy vacsora keretében.

Borkínálatunkban szinte teljes egészében balatoni borokat vonultatunk fel, megismertetve az idelátogatókkal a déli part legjobbjait. Színes, ízletes limodékkal várjuk a legkisebbeket és a józanságot kedvelőket. 

Legyen szó baráti összejövetelről, családi vacsoráról, vagy éppen egy kellemes estéről a pároddal, nálunk a legjobb helyen jártok!

Gluténmentesen vagy laktózmentes étkezel?

Amennyiben gluténmentesen vagy laktózmentesen étkezel nálunk több választási lehetőséged is van. Nem kell lemondanod a pizzaélményről vagy egy ínycsiklandó tésztáról, de akár hamburgert is kérhetsz mentesen. Kollégáink a lehető legnagyobb körültekintéssel és biztonsággal készítik  ezen ételeket. 

Laktózérzékeny vendégeinknek növényi sajttal is el tudjuk készíteni bizonyos fogásainkat.

Előfordulhat a konyhánkon, a keresztszennyeződés kizárását nem tudjuk garantálni.

34 éve töretlenül

Siófokon 1988 óta.

Több mint 34 éve szolgáljuk ki vendégeinket Siófokon, és örömmel üdvözöljük Önöket friss lendülettel teli éttermünkben. A Pietro Bistró a város egyik ikonikus étkezője, ahol hagyományok és modern gasztronómia találkoznak. Legutóbbi 3 év során fiatalos lendületet kaptunk, és szeretettel várjuk Önöket megújult kínálattal és hangulattal.